Legitimerad tandläkare Ornet Jephthah

Född på Arvika BB och uppvuxen och bor i Åmotfors. Mitt namn kommer från min far som flydde Sydafrika -58 på grund av Apartheid.

Jobbat på industrier och sjukhem i bygden. Läste därefter till legitimerad tandläkare och började jobba på Folktandvården i Åmotfors i ca 13 år. Därefter i Norge. Sedan hösten 2019 tog jag över anställningen efter Britt Graflunds pension på Cuspiden Tandklinik.

Jag har Jobbat med huvudsakligen med allmäntandvård men har även haft anställning på Narkostandvård på sjukhuset i Arvika och Elverum samt som Tandläkare på Kongsvinger Fängelse.

Det har varit mycket positivt för mig att ha arbetat på flera arbetsplatser;  det ger olika perspektiv samt utveckling, som är viktigt med det arbete en Tandläkare ställs inför. Framförallt vill jag att det ska kännas roligt och förtroendeingivande för mina patienter när det kommer till mig.

Förutom yrket Tandläkare är det min hund, garaget och träslöjd som gäller.

Väl mött!

Leg. Tandläkare Ornet Jephthah

Kontakta oss

Så vad betyder ordet Cuspid som är vårt företagsnamn?

Hörntand
Svensk definition:
Den tredje tanden i ordningen, såväl till vänster som till höger, räknat från käkens mittlinje. Den sitter mellan den andra framtanden och den främre kindtanden. 

Välkommen att boka tid hos Ornet Jephthah, Leg. Tandläkare